از خواص نئوتام می توان به شیرینی ۸۰۰۰ برابریش در مقابل ساکارز اشاره کرد. بنابراین کاربرد نئوتام در صنایع مقرون به صرفه است و مقدار کمی از آن برای شیرین کردن مواد غذایی کافی خواهد بود. قیمت نئوتام به مقدار خریداری شده و برند تولید کننده وابسته است. برای خرید نئوتام می توان به روش های مختلفی اقدام نمود که هر کدام مزایای خود را داراست. توجه شود که ممکن است عوارض ادوانتام نیز در مصرف بیش از حد آن بروز نماید.
فهرست
نئوتام چیست
استفاده از شیرین کننده های مصنوعی مانند کاربرد نئوتام امروزه گسترش یافته است. نئوتام شیرین کننده ای مصنوعی و فاقد کالری بوده و آنالوگ شیرین کننده مصنوعی آسپارتام است. نئوتام ۸۰۰۰ مرتبه از ساکارز شیرین تر بوده است هیچ گونه طعم خاص و اضافی ندارد. کاربرد نئوتام در خوراکی ها به راحتی طعم شیرین را القا می کند.
نئوتام را می توان هم به تنهایی و هم با سایر شیرین کننده ها مخلوط نمود. این شیرین کننده قادر است تا شیرینی آن ها را افزایش دهد و بعلاوه باعث حذف طعم ناخوشایند آن ها شود. شیرین کننده غیر مغذی نئوتام از لحاظ شیمیایی پایدارتر از آسپارتام است. استفاده از نئوتام مقرون به صرفه است زیرا مقدار کمی از آن نتیجه دلخواه را فراهم می کند.
مزايا مصرف نئوتام
- نئوتام يک شيرين کننده مصنوعی و بدون کالری و درواقع غیر مغذی است.
- حدود ۸۰۰۰ بار شيرين تر از شکر است.
- ثبات در محصول نهایی دارد، دارای متابوليسم ايمن بوده و جذب نمی شود.
- نئوتام برای برای افراد ديابتی قابل استفاده است
- افراد دارای اضافه وزن می توانند آن را به کار برند.
- در افراد دارای فنيل کتونوری قابل استفاده است.
- استفاده از نئوتام برای بیماران دیابت نوع ۲ بی خطر است.
- بررسی های نشان داده است که این قند اثرات سرطان زایی ندارد.
خواص نئوتام
طعم نئوتام بسيار شبيه ساکارز است. ميزان شيرينی ایجاد شده توسط آن با افزايش غلظت در آب افزايش خواهد یافت. از خواص منحصر به فرد نئوتام این است که در عین حال که شیرین است هیچگونه تلخی، ترشی و طعم فلزی ندارد.
با مقدار کمی از نئوتام می توان طعم شیرین را در غذا ایجاد نمود. بنابراین در معرض قرار گرفتن نئوتام در مصرف كننده بسيار كمتر از در معرض قرارگرفتن بقیه شیرین کننده ها خواهد بود.
برخی از شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین طعم تلخ و فلزی و… به غذا می دهند. کاربرد نئوتام به صورت ترکیب با سایر شیرین کننده ها می تواند این طعم های نامطلوب را پوشانده و موجب افزایش عطر محصولات شود.
نئوتام در روده کوچک جذب شده و از ادرار و مدفوع دفع می گردد. این ماده در بدن تجمع نمی یابد.
کاربرد قند نئوتام در صنایع
- کاربرد این شیرین کننده غیر مغذی در دسرهای یخ زده دیده می شود.
- کاربرد این ماده در انواع آدامس دیده می شود.
- استفاده از نئوتام در انواع شیرینی و کیک دیده می شود.
- کاربرد نئوتام در فرآورده های نانوایی وجود دارد.
- در انواع سس به کار می رود.
- در غلات صبحانه از این قند مصنوعی استفاده می شود.
فرمول شیمیایی نئوتام
نئوتام یک قند غیر مغذی مصنوعی است که با نام E961 شناخته می شود. فرمول شیمیایی نئوتام به شکل C20H30N2O5 است. این ماده آنالوگ قند مصنوعی آسپارتام است.
خطرات نئوتام
ساختار نئوتام از ترکیب دو آمینواسید فنیل آلانین و آسپارتیک اسید متشکل شده است. نئوتام دارای فنیل آلانین است اما مقدار آن بسیار جزئی است. بنابراین مزایای این ماده به چشم پوشی فنیل آلانین تولیدی آن شده است. در صنایع غذایی کاربرد این ماده کمتر صورت می گیرد، زیرا این ماده حلالیت کمی در آب دارد.
قیمت نئوتام
قیمت شیرین کننده های مصنوعی به بسته بندی و شرکت تولید کندده آن ها وابسته است. قیمت نئوتام نیز از این قاعده مستثنی نیست. مقدار حجم ماده بسته بندی شده بر قیمت محصول موثر است. همچنین قیمت محصولات خارجی از قیمت محصولات تولید داخل قیمت بالاتری داراست. برای اطلاع از قیمت نئوتام می توانید به فروشگاه های حضوری یا آنلاین مراجعه نموده و قیمت نئوتام در بازار را دریافت نمایید.
خرید و فروش نئوتام
خرید و فروش نئوتام نیز مانند سایر شیرین کننده های مصنوعی در بازار جهانی رونق فراوانی دارد. برای خرید نئوتام می توان به فروشگاه های مواد غذایی به صورت حضوری مراجعه نمود. همچنین فروش نئوتام مانند بسیاری از مواد شیمیایی و ترکیبات دیگر به صورت اینترنتی و آنلاین نیز صورت می پذیرد.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.