همه چیز در مورد پودر کاکائو ۱۰۰ گرم

همه چیز در مورد پودر کاکائو 100 گرم

پودر کاکائو یک پودر شکلات شیرین نشده است که طعمی عمیق به دستور العمل های مختلف می دهد. کاکائو از درخت کاکائو به دست می آید که غلاف های بزرگ تولید می کند. داخل آن غلاف ها دانه های کاکائو است. از این دانه ها پودر کاکائو و کره کاکائو تولید می کنند که برای […]

پودر نارگیل خواص

پودر نارگیل خواص

پودر نارگیل از گوشت آسیاب شده و خشک شده نارگیل به دست می آید. هنگامی که پوسته بیرونی از بین می رود، پوشش سفید غنی و داخلی به نام گوشت نارگیل باقی می ماند. برای تولید پودر خشک، جداسازی شیر ضروری است. وقتی گوشت صاف شد یا از شیر نارگیل جدا شد، آن را در […]

سی ام سی صنعتی چیست؟ کاربرد و ویژگی

سی ام سی صنعتی چیست؟ کاربرد و ویژگی

سی ام سی صنعتی یک پلیمر آنیونی محلول در آب است که بر اساس مواد خام سلولزی تجدید پذیر ساخته شده است. این ماده به عنوان اصلاح کننده رئولوژی عمل می کند، آب را حفظ می کند و یک لایه بردار عالی است. این ویژگی‌ها آن را به عنوان یک هیدروکلوئید زیستی برای کاربردهای متعدد […]

ایزوتیازولین چیست و از کاربردهای آن چه می دانید؟

ایزوتیازولین چیست و از کاربردهای آن چه می دانید؟

ایزوتیازولین یک بیوسید غیر اکسید کننده با طیف وسیعی از عملکرد است که می تواند برای کاربردهای بسیار زیادی در صنعت استفاده شود. این ترکیب شیمیایی به مهار رشد میکروب ها کمک می کند و دارای اثرات بازدارنده بر روی اکثر باکتری ها، قارچ ها و جلبک های رایج موجود در آب است. ایزوتیازولین (CAS […]

خرید پودر گوارگام و کاربردهای آن

خرید پودر گوارگام و کاربردهای آن

گوارگام یک صمغ طبیعی و یک عامل غلیظ کننده خوراکی است که از دانه گوار استخراج می شود. لوبیا گوار دارای اندوسپرم بزرگی است که حاوی صمغ گالاکتومانان است که در آب ژل می‌سازد. این ترکیب معمولاً به عنوان صمغ گوار شناخته می شود. پودر گوارگام به طور گسترده در مصارف غذایی و صنعتی استفاده […]

بافر قلیایی مایع چیست و چه کاربردی دارد؟

بافر قلیایی مایع چیست و چه کاربردی دارد؟

بافر قلیایی مایع، محلول های آبی یک باز ضعیف با اسید مزدوج آن هستند. محلول های بافر فوق العاده مفید هستند زیرا توانایی حفظ تعادل pH پایدار و مقاومت در برابر تغییرات را دارند. بافر قلیایی مایع به عنوان بافرهای pH یا بافرهای یون هیدروژن نیز شناخته می ‌شوند زیرا با افزودن اسید، به طور […]

هر آنچه باید در مورد ترکیبات غلظت دهنده بدانید

هر آنچه باید در مورد ترکیبات غلظت دهنده بدانید

غلظت دهنده ماده ای است که می تواند ویسکوزیته یک مایع را بدون تغییر اساسی در سایر خواص آن افزایش دهد. غلظت دهنده ها می توانند تعلیق سایر مواد یا امولسیون ها را بهبود ببخشند که باعث افزایش پایداری محصول می شود. عوامل غلیظ کننده اغلب به عنوان افزودنی های غذایی و به عنوان مواد […]

نرم کن سیلیکونی هیدروفیل چیست و چه کاربردی دارد؟

نرم کن سیلیکونی هیدروفیل چیست و چه کاربردی دارد؟

در میان انواع نرم کننده ها، نرم کن سیلیکونی هیدروفیل به دلیل ویژگی های سطحی منحصر به فرد و نرمی عالی که ایجاد می کند، توجه بیشتری را در صنعت به خود جلب کرده است. در حال حاضر، بیشتر پارچه‌ هایی که با نرم ‌کن سیلیکونی فرآوری شده ‌اند، آبگریز هستند. نرم کن سیلیکونی هیدروفیل، […]

پلی اتیلن گلایکول چیست و از کاربردهای آن چه می دانید؟

پلی اتیلن گلایکول چیست و از کاربردهای آن چه می دانید؟

پلی اتیلن گلیکول (PEG) یک ترکیب پلی اتری است که بسته به وزن مولکولی آن کاربردها و ظاهر متفاوتی دارد. پلی اتیلن گلایکول از پلیمریزاسیون اتیلن گلیکول، ماده اصلی محلول های ضد یخ بدست می آید و در صنعت پزشکی حضور پررنگی دارد. ویژگی های پلی اتیلن گلایکول PEG  به طیف بسیار متنوعی از پلی‌ […]

سولفات سدیم چیست و از کاربردهای آن چه می دانید؟

سولفات سدیم چیست و از کاربردهای آن چه می دانید؟

سولفات سدیم (Na2SO4) یا سولفات سودا یک ترکیب معدنی است. سولفات سدیم نام های دیگری نیز مانند نمک گلوبر، تناردیت، سولفات ناتریوم، سولفات دی سدیم، میرابیلیت و غیره دارد. جرم مولی آن ۱۴۲٫۰۴ گرم در مول (بی آب)، یا ۳۲۲٫۲۰ گرم در مول (دهیدرات) است. این ترکیب به صورت یک کریستال جامد سفید و بی […]