دکستروز مونوهیدرات نوعی قند است که از ذرت حاصل میآید. تولید پودر دکستروز مونوهیدرات در اثر حرارت اسید یا آنزیم ها بر نشاسته و هیدرولیز کامل آن صورت می پذیرد. از کاربرد پودر دکستروز مونوهیدرات به عنوان شیرین کننده استفاده می گردد. گرید غذایی دکستروز مونوهیدرات در صنایع غذایی کارایی بالایی داشته و در بسیاری […]
کوکاکولا ازجمله نوشیدنی های محبوب گازدار محسوب می شود. برای طعم دهی به این نوشابه محبوب از اسانس کوکاکولا استفاده می شود. اسانس کوکاکولا دارای خواص کوکا و خواص کولا است. کوکا گیاهی حاوی ترکیبات آلکالوئیدی بوده و از آن در تولید اسانس کوکاکولا بهره گرفته می شود. برای تولید اسانس کوکاکولا از برگ گیاه […]
امروزه کاربرد اسانس ها در صنعت از جایگاهی ویژه برخوردار شده است. اسانسها در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی کاربرد دارند. اسانس زغال اخته ازجمله اسانسهایی است که به دلیل خواص ویژه در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. انواع اسانس زغالاخته در گرید های خوراکی و صنعتی تولید و در بازار […]
استفاده از ادویه در مواد غذایی در کشورهای آسیایی و بخصوص ایران بسیار رایج است. فلفل سیاه ازجمله ادویههایی است که از آن بسیار استفاده میشود. کاربرد این ادویه موجب تولید اسانس فلفل سیاه توسط بسیاری از شرکتهای تجاری شده است. از خواص اسانس فلفل سیاه میتوان به کاهش و تسکین درد، کاهش کلسترول خون، […]
کلرید آمونیوم مادهای غیر آلی است که با فرمول NH4Cl شناخته می شود. کلرید آمونیوم نمکی کریستالی و سفید رنگ است که در آب حل میشود. کاربرد کلرید آمونیوم در صنعت پزشکی، صنعت غذا، صنایع فلزی و… دیده میشود. مصرف کلرید آمونیوم در صنایع غذایی با نام E510 صورت می پذیرد. از کود آمونیوم کلرید […]