تیتراسیون یکی از مهم ترین فرآیند هایی است که در شیمی و بهویژه شیمی تجزیه اهمیت دارد. در تیتراسیون از یک محلول استاندارد یا تیترازول استفاده می شود. از خواص و مزایا استفاده از تیترازول غلظت دقیق و مشخص آن است. از کاربرد تیترازول جهت تعیین غلظت محلول مجهول یا همان آنالیت استفاده می شود. […]
جوهر نمک و وایتکس دو تمیزکننده خانگی هستند که شباهتها و تفاوت هایی را با هم دارند. شباهت جوهر نمک و وایتکس تمیز کنندگی آنهاست. درواقع هر دو این مواد در دسته ترکیبات تمیزکننده قرار دارند. اما ماهیت شیمیایی این دو ماده متفاوت بوده و دو ترکیب شیمیایی متفاوت از هم هستند. جوهر نمک همان […]
شیرینکنندهها از ترکیباتی هستند که از دیرباز در تهیه انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گرفته اند. شیرین کننده ها را میتوان در دسته های طبیعی و مصنوعی طبقه بندی نمود. همچنین برخی از شیرین کننده ها مغذی و برخی دیگر نیز غیر مغذی هستند. سوکرالوز شیرین کننده ای مصنوعی است که در دسته […]
شیرین کننده ها ازجمله ترکیباتی هستند که استفاده از آن ها قدمتی دیرینه دارد. امروزه انواع شیرین کننده ها به صورت طبیعی و مصنوعی تولید و مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از شیرین کننده ها مغذی و برخی دیگر فاقد کالری هستند. آسه سولفام پتاسیم ازجمله شیرین کننده های مصنوعی و فاقد کالری است […]