تیترازول ها چه کاربردی در فرآیند تیتراسیون دارند؟

تیتراسیون یکی از مهم ترین فرآیند هایی است که در شیمی و به‌ویژه شیمی تجزیه اهمیت دارد. در تیتراسیون از یک محلول استاندارد یا تیترازول استفاده می شود. از خواص و مزایا استفاده از تیترازول غلظت دقیق و مشخص آن است. از کاربرد تیترازول جهت تعیین غلظت محلول مجهول یا همان آنالیت استفاده می شود. […]

آیا الکل اسید است یا باز؟

الکل اسید است یا باز؟

الکل ماده‌ای شیمیایی بوده که کارایی بالایی در صنایع دارد. الکل ها دارای گروه عاملی OH- بوده و انواع مختلفی دارند. انواع الکل را می توان به نوع اول، نوع دوم و نوع سوم طبقه بندی نمود. از معروف ترین الکل ها در جهان می توان به اتانول و متانول اشاره کرد که هر یک […]

استون مرک چیست و چه کاربردی دارد؟

کاربرد استون مرک چیست؟

استون از حلال‌ های پرکاربرد و مهم در صنعت و آزمایشگاه محسوب می‌شود. تولید استون توسط شرکت های مختلفی صورت گرفته و در بازار عرضه می گردد. استون مرک نوعی استون با درجه خلوص و کیفیت ساخت بسیار بالا و تولید کشور آلمان است. از استون مرک خالص در آزمایشگاه ها برای انجام واکنش های […]

تفاوت جوهر نمک و وایتکس در چیست؟

تفاوت جوهر نمک و وایتکس

جوهر نمک و وایتکس دو تمیزکننده خانگی هستند که شباهت‌ها و تفاوت هایی را با هم دارند. شباهت جوهر نمک و وایتکس تمیز کنندگی آن‌هاست. درواقع هر دو این مواد در دسته ترکیبات تمیزکننده قرار دارند. اما ماهیت شیمیایی این دو ماده متفاوت بوده و دو ترکیب شیمیایی متفاوت از هم هستند. جوهر نمک همان […]

آیا مصرف پودر آسه سولفام پتاسیم باعث افزایش انسولین می شود؟

آسه سولفام پتاسیم

شیرین کننده ها همواره در تولید مواد غذایی جایگاه ویژه ای داشته اند. انواع شیرین کننده ها را می توان به شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی تقسیم بندی نمود. آسه سولفام پتاسیم شیرین کننده ای مصنوعی و بدون کالری است که در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. درواقع خواص آسه سولفام پتاسیم […]

شیرین‌کننده سوکرالوز چیست و آیا استفاده از آن مضر است؟

شیرین‌کننده‌ها از ترکیباتی هستند که از دیرباز در تهیه انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گرفته اند. شیرین کننده ها را می‌توان در دسته های طبیعی و مصنوعی طبقه بندی نمود. همچنین برخی از شیرین کننده ها مغذی و برخی دیگر نیز غیر مغذی هستند. سوکرالوز شیرین کننده ای مصنوعی است که در دسته […]

فواید مصرف آسه سولفام پتاسیم برای حفظ سلامتی چیست؟

شیرین کننده ها ازجمله ترکیباتی هستند که استفاده از آن ها قدمتی دیرینه دارد. امروزه انواع شیرین کننده ها به صورت طبیعی و مصنوعی تولید و مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از شیرین کننده ها مغذی و برخی دیگر فاقد کالری هستند. آسه سولفام پتاسیم ازجمله شیرین کننده های مصنوعی و فاقد کالری است […]

مزایا و مضرات مصرف قرص سیترات سدیم

عفونت های ادراری ممکن است موجب ایجاد التهاباتی در مثانه شوند. احساس درد هنگام دفع ادرار و همین طور بوی بد ادرار می تواند نشانه هایی از بروز بیماری باشد. بیشتر این التهابات خود به خود رفع می شوند، اما در برخی موارد نیاز به مصرف دارو است. قرص سیترات سدیم دارویی است که در […]

زنگ آهن چیست؟ | همه چیز درباره زنگ آهن

زنگ آهن چیست؟ | همه چیز درباره زنگ آهن

آهن از عناصری است که به‌راحتی با اکسیژن ترکیب شده و زنگ آهن تشکیل می دهد. زنگ آهن درواقع یک اصطلاح برای خوردگی فلز آهن محسوب می شود. زنگ آهن با نام علمی اکسید آهن و فرمول Fe2O3 شناخته می شود و رنگی قهوه ای مایل به قرمز دارد. لازم به ذکر است که زنگ […]

تیتانیوم دی اکسید و کاربرد آن در صنایع غذایی

تیتانیوم دی اکسید و کاربرد آن در صنایع غذایی

تیتانیوم دی اکسید درواقع اکسید طبیعی تیتانیوم است. از کاربرد تیتانیوم دی اکسید در صنایع غذایی به عنوان رنگدانه بسیار استفاده می شود. با استفاده از خواص تیتانیوم دی اکسید کدورت و تیرگی مواد غذایی از بین رفته و در آن ها رنگ سفیدی ایجاد می گردد. این طور می توان گفت که ویژگی پراکندگی […]