اسید چرب یک کربوکسیلیک اسید است. منشا این ماده از تری گلیسیرید ها، فسفو لیپید ها یا کلسترول است. انواع اسید چرب از زنجیره آلیفاتیکی تشکیل یافته که می تواند اشباع یا غیر اشباع باشد. توجه شود که استفاده از اسیدهای چرب بسیار مهم است، زیرا این ترکیبات از اجزای ساختاری مهم سلول ها بشمار […]
امروزه جهت بهبود فرآیند تولید از ترکیبات شیمیایی مختلفی استفاده میشود. جوش شیرین ازجمله ترکیباتی است که استفادههای زیادی از آن صورت میپذیرد. خواص تخمیری جوش شیرین یا سدیم بی کربنات موجب شده است تا از آن در صنایع غذایی و کیک پزی استفاده شود. از دیگر کاربرد جوش شیرین میتوان به استفاده از آن […]
لسیتین از ترکیبات صنعتی پرکاربرد بشمار می آید. عملکرد و کاربرد لسیتین سویا در صنایع غذایی و سایر صنایع بسیار چشمگیر است. از خواص لسیتین سویا می توان به امولسیفایری، اصلاح ویسکوزیته، نگهدارندگی و ارزش غذایی بالای آن اشاره نمود. کاربرد و استفاده از لسیتین در بخش های مختلفی از صنعت مانند صنعت غذایی، پزشکی، […]
صنایع غذایی برای بهبود فرآیند تولید و افزایش کیفیت محصولات از افزودنی های غذایی مختلفی استفاده می کند. انواع مختلفی از افزودنی های غذایی رایج به صورت طبیعی و مصنوعی عرضه می شوند. کاربرد این افزودنی های غذایی می توان به طور مستقیم یا غیر مستقیم بر غذا یا ترکیبات موجود در آن تاثیر داشته […]